Oto Kaděrka

Obecní hospody podle Hradu

12. 12. 2016 20:26:27
Tak nám Ti dva vysoce postavení politici Zeman s Babišem jasně ukazují, která je jejich strana rodná. Oba vzešli z Komunistické strany Československa a její socialistické doktríny

Je až s podivem, že tito dva politici, kdy jeden se honosí svou sečtělostí a to až do té míry, že vkládá do pera takových lidí, jako byl Peroutka nesmysly, které nikdy napsány nebyly a druhý jak říkával můj vojenský československý velitel " Liata ako kokot až sa stretava" aby dokázal všem, že to dokáže, co ? " řídit všechno jako firmu" ,nedávali pozor při legendárním projevu Jakeše na Červeném Hrádku ( na youtube shlédnout), který tam doporučuje předat hostinským jimi spravované provozovny, protože jim (myšleno státnímu podniku Restaurace a Jídelny či Jednotám) vykazují každoměsíční ztrátu.

Kdyby toto věděli a znali, tak by nemohli svorně hovořit o tom, že by hospody měly rovozovat obce a to s dodatkem Babiše, že jim odpustí EET. Oni to podle mne vědí,ale zejména Babiš tak svým starostům chce nechat ukousnout z koláče, který sám si peče. Promíjení daní, výjimky na jím provozované prodeje párků v rohlíku, kdy i nechce říci kolik jich vlastně je atd.

Podle mne se s obecními hospodami jedná o plíživé znárodnění, protože na malých obcích se jistě starosta, aby nedošlo k zavření místní hospody, kde se schází hasiči, děti na Mikuláše a koná obecní ples, jistě s potenciálním krachujícím hospodským sejde a ten se rád nechá zaměstnat, jen když nebude muset být sledován EET. Nepřipomíná Vám to něco ? Mně prarodiče vykládali jak vznikala JZD ( Jednotná zemědělská družstva) v padesátých letech za vlády komunistů. Vzorec byl, sedláku pojď se vším co máš do JZD a budeš moci dál pracovat v oboru, který máš rád a znáš a budeme společně šířit všeobecné blaho. Kdo v tom nevidí podobnost, musí být slepý.

Já si myslím a opakovaně jsem to i psal, že toto je hlavním úkolem EET. Dostat maximální množství informací na jedno místo. Analyzovat data a potom začít nabízet řešení, pro mne lépe sedí slovo terorizovat na jedné straně ty, kteří budou na pokraji existence - snadná kořist a na druhé straně ty, kteří budou úspěšní - těžší kořist,ale vždy kořist a teror.

Já osobně budu konfrontován s EET od března, ale už teď mi nabízí kdekdo jejich "kompletní" řešení.Podle mne a zkušeností, které mám "kompletní" znamená sledovací řešení.Už jsem psal několika společnostem, aby mi nabídli jen "generátor" kodu. Jeden mi odpověděl, že to zatím neumí, protože od "státu" není schopen dostat přístup k postupu, který by mu cestu zpřístupnil. Další mi tvrdošíjně nabízejí třeba systém dotykačka apod. kdy vždy se dostanete do klinče věty:" ale když to budete mít na vašem zařízení, tak vám nemůžeme garantovat , že to bude fungovat". Bože, kdejaká aplikace v telefonu ( jakémkoliv) funguje a generátor kodu a přístupu někam musím fungovat jen na nějaké sestavě. Proč asi ... Odpovězte si.

Ne podnikat nepřestanu a lidem budu k jejich nákupu vydávat doklady, jak konečně činím od roku 1993. Ale budu se bránit tvrdošíjně jakémukoliv řešení, které omezuje svobodu a zvýhodňuje stát a je veden jen negativní motivací, která je dnes hlavní hybnou silou. I psa nevychováte bitím, ale odměňováním. Jen komunisté si myslí a věří v opak.

Autor: Oto Kaděrka | karma: 32.93 | přečteno: 1363 ×
Poslední články autora