Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tolik křiku a žádný pořádný argument proti zavedení EET? To o těch svobodách, to jsou jen kecy. Svoboda nekončí tam, kde začínají pravidla.

6 2
možnosti
Foto

Pro člověka s duší otroka jsou řeči o svobodě vždycky jenom kecy.

4 0
možnosti

samý kecy,- jedná o útok na základní svobody demokratického státu- to je ale blbost když musíš platit daně, po silnicích nejezdíš, k doktorovi nechodíš, školu pro děti nepotřebuješ, tak proč platit daně jako zaměstnanec, ten nemá na výběr .....

1 4
možnosti

A co ti, co na dotacích, podporách a zaručených ziscích dostanou od státu víc než zaplatí na daních?

Podle vaší logiky by neměli mít nárok na využití silnic, zdravotnicví, státního školství, ochrany policie, ....... :-/

2 0
možnosti

"jeho duševního vlastnictví - chcete-li jeho schopností a umu"

Ale nemáte na mysli um, jak neplatit daně, že.

1 3
možnosti
Foto

O12t10o 71K76a86d16ě36r82k34a

8. 10. 2016 17:56

No vidíte, ANO ve volbách zvítězilo resp. má nejvíce hlasů, což je považováno za vítězství. Teď bude pěkné sledovat jak se jim bude dařit sestavovat koalice. U nás v Olomouci to tipuji, že ta minulá ČSSD a KSČM je do party přibere :-)

0 0
možnosti
Foto

Všichni jsou proti EET a Babiš vyhrává volby. Jak potom moje maličkost může být proti EET? To mám věřit, že se všichni zbláznili?

1 1
možnosti
Foto

Je třeba se na daně dívat jako na loupež. Pak je jasné, že lupiči si za peníze svých obětí vytváří další nástroje aby je mohli lépe olupovat.

8 2
možnosti

A stát může existovat bez daní ? Klidně ho nazvěte loupežníkem, ale daně prostě byly, jsou a budou. Bohužel, bohudík.

3 4
možnosti
Foto

Celý humbuk okolo EET mě vede k údivu nad tím, že ani studenti, ani kantoři na VŠ neprotestovali, když se zaváděli elektronické systémy evidence studia. Dnes prý dokonce ani nemusí mít tzv. studijní indexy.

0 5
možnosti
Foto

O71t41o 64K28a53d94ě38r50k52a

8. 10. 2016 13:42

Protože se nejednalo o to, jak známky dosáhly, ale jen o to jaká je to známka.Pletete hrušky z jabkama.

11 0
možnosti

"Už za dva a půl měsíce má být zavedena elektronická evidence tržeb. Podnikatelé se bojí, že Finanční správa bude data, která v ní vykáží, srovnávat s předchozími lety. „V takovém případě budeme EET bojkotovat," říká Karel Havlíček, předseda Asociace malých a středních podniků a živnostníků. Přesto čeká, že tržby díky evidenci „vyskočí" o dvacet procent"

Něco mi napovídá, že v tomhle je zakopaný pes.

7 4
možnosti
Foto

O65t48o 19K78a65d37ě93r98k79a

8. 10. 2016 13:09

Podívejte kdo kradl krást nepřestane a taky si z toho jistě moc hlavu nedělá. Problém je v tom, kdo s tím zákonem přišel. Komunista, co má záznamy u STb. To mi stačí na to abych věděl, že je to pro mne a mé děti nebezpečné. Ekonomická strábnka věci je pro mne zcela pomíjivá :-)

10 2
možnosti
Foto

Dosud jsem nepochopil, proč se bránit přechodu z papírové na elektronickou evidenci tržeb.. Je to něco jako zavedení emailů místo papírových dopisů.

Mimochodem, jediný efekt bude, že ČNB bude mít lepší přehled o tom, kolik má nalévat do ekonomiky oběživa.

2 5
možnosti
Foto

No tak z EET bude Mít ČNB lepší přehled o množství obeziva asi takový, jako měly a mají samosprávy o potřebách mist ve skolkach po sčítání obyvatel. Viz inzerce před sčítáním.

0 0
možnosti

J61a80n 65P41a38v11l93í35k

8. 10. 2016 11:31

Dal jsem karmu. Ale nesouhlasím s povinnými volbami. Nejít k volbám je taky alternativa, která dává možnost, že člověk, kterému nabídka nevyhovuje, se nezúčastní. A pak ti, kteří se o věci veřejné nezajímají, ať raději nevolí, dali by se lehce zmanipulovat profesionálními manipulátory.

1 2
možnosti
Foto

Povinnou účasti ve volbách se omezuje význam negativních kampaní, kdy se různé zájmové skupiny snaží o odrazení těch voličských skupin, které by mohly volit jim nesympatické politické strany.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS