Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Jasně vylozeno. Karma

3 0
možnosti
JS

Zkrátka strécu se budete musit smířit s tím, že už nepůjde nakoupit za 10Kč a prodat za 10 000Kč pokud sám něco neprodukujete.

1 0
možnosti
Foto

I75v57a63n 75M64a87r55e90k

27. 9. 2018 20:40

No, spíš bych to viděl na 100kč, ale jinak máte p.Slavíčku pravdu.

1 0
možnosti
MB

EET = Krásné Paradigma = Model, obecně přijímaného, schema, vzorec myšlení. Stále se opakuje, viz Zlatá horečka na Klondiku. Lidé s nadějí přidou, kupují si lopaty, zásoby, jsou po krčmách i nevěstincích, pak se derou přes Chilkootský průsmyk vstříc divočině! (Mj., asi nejlepší foto dobových OSVČ). Ti mazaní zůstávají v pohodlí a čekají. Blbci, jim Zlaté valouny přinesou sami na pult! To ještě tekráte nic netušili o tom, že městečkoví jsou i příjemci Dotací a zakládají kontrolní dohledy!! :-)

2 0
možnosti
Foto

Je to tak. EET je pouze mocenský nástroj a zdroj informací pro státní aparát, respektive pro vybrané jedince. A protože se to v tomto směru osvědčilo, je třeba to stále zdokonalovat.

3 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že zdroj informací o obratu firem. K čemu jinému by EET měla sloužit?

3 0
možnosti
MB

Rozumně bez emocí - Reálný přínos EET NIKDO nezná, mluví se o 1.5 mld Kč - A.Babiš o 10 mld. :-) Potvrdilo se to očekávané - Odsud zásadní únik neplyne a žádné prostředí se nenarovnalo. Propagandistická část - převážila tu věcnou. Jistý přínos snad je v Osvětě, daně se platit mají a účtenky vydávat, (tak to platilo pořád). Negativa převažují, nová forma třídního boje - (úsměvnost) - hájí ti, kteří nepodnikají a důchodci. Ve výslednici se jim služby zdražily + provoz Státu = Jsou spokojeni! EET by měla svůj význam - Pokud by Stát po těch malých nevyžadoval Účetnictví! Ty názory sílí - Máš data, předlož nám Daň, pak uhradíme. To by skutečně mělo smysl a prvky - Digi odbřemenění - To Stát neudělá. Takže, propagandistický smysl ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Jsem z toho Vašeho povídání trochu "paf". Co bude nutno od 1/1/2019 hlásit a jak to bude zneužito?

Prosím o odpověď stručnou, ale výstižnou.

2 1
možnosti
PK

Tož strýců dejte si něco na posilněnů ať to přežijete;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,47
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik