Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vlada vydirana komunisty zdani cokoliv. Viz zdaneni cirkevnich restituci. Kmunisti opzici tise podporujici vladu jsou jeste nebezpecnejsi, nez kdyz byli u moci.

3 0
možnosti

Já sním rovněž! Že budu žít v rozumné společnosti. Že o politicích, prezidentovi nebudu slyšet. Že tu a tam vyskočí zpráva, že Miloš navštívil Chudobinec a s ženou rozdal dárky. Že premiér ČR zase navštívil toho jiného. Že Zákony jsou v platnosti od r. 1526! Viz troubení dobově oděného trubače v Londýně - Při zrození královského potomka. Zákon je dobrý, osvědčil se - tak proč jej měnit, že ...!

Dnes je zmatek - tedy dávám na rady odborníků - hlavně pak Soukupa. Každý čtvrtek sedím u TV Barradov a poslouchám co je správné! Taky mám Manuál, abych při Svátcích vlastně zjistil, kdy obchody mají otevřeno! = Není svátek jako svátek! Moc mi to, pravda nemyslí, ale pochopil jsem, že krčma není od pití piva s cigárem! Podobně, že pivo je lepší to dražší - ovšem s účtenkou EET! Podobně se raduji, že konečně se instalaterovi s kadeřnicí zatrhlo to jejich nakupování Mercedesů a BMW! U lékaře bude taky narovnané prostředí - hurá! Budu mít účty - Losuji pravidelně - Tož zase mne chtějí zdanit ! Už jsem zmaten ... :-(

3 0
možnosti
Foto

Proč by loterijní výhry měly mít výjimku? Vždyť je to příjem, navíc bezpracný.

1 3
možnosti
Foto

Protože okrádat lidi formou daní je nemorální. Je jedno o jakou daň jde, vždy je to o nedobrovolně odevzdaném majetku okradených pro hrstku lupičů, kteří se ve svém postavení opevnili tím, že část lupu dávají těm co je podporují.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS