Diskuse

Intimita smrti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiznám se, že o KG už mám strach tady cokoliv napsat. Nelze nevidět jakési horoucí pomatení ze strany blogerů - Kdo správně nevyznává a netruchlí - padouchem jest! V jisté nadsázce, (nadsázce), si tak nějak představuji 50 léta. U běžných, psavých lidí, zejména pak žen to i chápu ... Budiž ...

Přísahám, že tady nechci zanášet politiku! To, co ovšem předvádí Vláda se svým premiérem mi připadá opravdu neuvěřitelné. Mimořádně se svolá, aby něco mimořádně vyhlásila a následně to mimořádně upravila. Co kdyby byla válka - Nějaká opravdová mimořádnost ? MZ z nepochopitelných důvodů nebohého nechtěl vyznamenat letos, tedy až příští rok. Opravdu, činí mi nevoli. kdy jeho mluvčí bere jméno zesnulého do x uby Aby nebylo málo, poruší se klidně protokolární principy. Opět, o tom, jak správně mají viset vlajky - Rozhodujeme my. Bylo by zajímavé se zeptat zesnulého, co říká na skutečnost, že mu poslední odchod organizuje uvedená parta? NIC NECHC I ZESMĚŠŇOVAT, všechno zlé je k čemu si dobré. Přemýšlím, zda si dát do své závěti poznámku, že si : Absolutně nepřeji, aby mou cestu poslední, organizoval agent STB ! Těch naší rodinou , za živa - prošlo poměrně dost ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Dávám plný souhlas a karmu. Chápu i vaše pocity, sám jsem byl v nejtěsnější blízkosti jak s umírajícími, tak i několikrát sám vcházel do tunelu.

Zneužít úmrtí populární osoby ke svému politickému prospěchu je hyenismus nejhrubšího zrna a nic na tom nezmění nepochopení této zákeřnosti mnohými občany.

2 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,47
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik