Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Proč nenapíšete celé skutečnosti s tím borcem a výrobou desinfekce? Protože takhle vytržené to slouží lépe, že?

0 0
možnosti
Foto

tak mne poučte, on ji nevyrobil a pak na nej neklekli?

0 0
možnosti
PN

Martin Žufánek svou dezinfekci distribuoval zdarma například do zařízení pro seniory. O svém novém produktu informoval na Facebooku, čehož si všiml Celní úřad. Celníci přestupek lihovarníkovi prominuli, další výrobu však zakázali.

Prostřednictvím sociální sítě se k Žufánkově situaci vyjádřila i ministryně financí Alena Schillerová. V jednom z facebookových komentářů poznamenává, že k výrobě dezinfekce je třeba povolení od rezortů zdravotnictví a zemědělství, které Žufánek neměl. „Celníci se nabídli, že mu s jeho vyřízením pomohou,“ píše Schillerová. Redakci IDNES.cz to potvrdil i Celní úřad.

„Výrobcům dezinfekce celníci vycházejí vstříc, dávají jim užitečné rady k výrobě a pomáhají jim také zajistit potřebná povolení ve zrychleném režimu. Pan Žufánek ale povolení nechtěl, protože vyrábět dezinfekci ve větším množství neplánuje,“ napsala Schillerová.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/firmy-druzstva-dezinfekce-gely-denaturovany-lih-konzumni-lih-whp-povoleni-nedostatek-receptura.A200323_161519_ekonomika_maz

0 0
možnosti
PN

Strašný masakr, co vám mám povídat. Volají mi z každé redakce a já to nemůžu všechno vyřizovat, destiluju jednu speciálnost. Tak si dovolím takový souhrn.

Byl bych hrozně nerad, kdyby z mého dnešního postu o zákazu výroby dezinfekčního gelu trpěla Celní správa. Nemůžou za to.

Už v mém prvním rozhovoru na Czech Crunch jsem napsal, že si uvědomuju nelegálnost své partyzánské výroby. Ale že prostě musím. Proč je to nelegální?

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/firmy-druzstva-dezinfekce-gely-denaturovany-lih-konzumni-lih-whp-povoleni-nedostatek-receptura.A200323_161519_ekonomika_maz

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik