EET na Nově

       Včera jsem na NOVĚ zhlédl reklamní šot z kterého jsem měl šok.V hlavním vysílacím čase jsem tam viděl kreslený příběh - reklamu, jak v česku "lítá" 18 tis milionů t.j 18 miliard korun, které patří všem.

          ANO na NOVĚ , tedy na soukromém televizním kanále běžela reklama na program Vlády této země. Předpokládám, že soukromý subjekt se zahraniční vlastnickou strukturou si jistě nechal tuto reklamu ze strany Českého státu uhradit a věřím, že to nebyla součást nějakého barterového obchodu některé z vládních stran před nastávajícími volbami. Myslím si, že toto je dobrý podnět pro Radu pro rozhlasové a televizní vysíláni k prošetření. Ovšem již předem vím, že se nic jistě nezjistí, protože  předpokládám, že reklama byla zadána prostřednictvím agentury, která má pro NOVU výsostné postavení se v tomto směru pohybovat. Jistě nebyla levná a všichni ti prostředníci, kteří mají to výsostné postavení se na celém obchodu nabalili  mají ve smlouvách ošetřeno vše jako obchodní tajemství, aby se na nic nepřišlo :-) A toto je myslím jeden ze základních způsobů, kde se ztrácí peníze na potřebné věci jako jsou nemocnice, školy,silnice a ostatní oblasti, které z peněz daňových poplatníků má pro ně Stát zajišťovat - platí se vic než je potřeba a hlavně určeným.

               ANO tady je to semeniště neštěstí naší země, která velice dobře produkuje, ale špatně prosperuje. Kdy hlavním strůjcem neprosperity nejsou podle mne ti kteří peníze do systému dávají, ale ti, kteří je v systému spravují. Zmíněná reklama je o tom, že existuje v systému 18 mld. korun, které patří "všem" a ta část , která je od lidí vybírá si je nechává. Tedy, že všichni kdo peníze přijímají jsou zloději.  Nikdo už se v reklamě nezabývá tím,jak se daňové výnosy spravují a utrácejí. Tedy reklama je nevyvážená a jednostranná,tedy nedůvěryhodná, což ostatně je úkolem každá reklamy.

               ANO vím, že já to zřejmě nezměním, ovšem na co mohu upozornit je to, že jedno z hesel jedné ze současných vládní stran, které přijímají slepě i vládní strany ostatní, bez toho aby si uvědomili jednu velkou pravdu, že " Komunista se dělí o moc jen když musí" je :

ANO bude líp... a já dodávám, že tam chybí....nám a Vy ti zaplatíte. Pro vysvětlení jen připomínám , že účelem reklamy je vždy to, aby z  ní měl prospěch zadavatel a nikoliv její konzument. Co tím myslím, si Ti bystřejší z Vás jistě domyslí :-)

Pěkný nejen dnešní den

Autor: Oto Kaděrka | středa 7.9.2016 0:00 | karma článku: 29,46 | přečteno: 819x