Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to od samého počátku připravený tunel na státní finance. Likvidace živnostníků je jen vedlejší efekt.

3 0
možnosti

Ja bych bral napr.italsky model, kde musi mit zakaznik 150 metru od prodejny doklad od nakupu, jinak mu hrozi pokuta 10 tis.eur. Zakaznikovi, nikoli obchodnikovi. Jednoduchy, srozumitelny, funcni system, ktery nezatezuje statni spravu ani prodejce predepsanym typem zarizeni s drahym provozem. Nasledne jsou uctenky slosovany a vyherce se nabali. Takhle by to vypadalo, kdyby neslo o tunel na statni penize a zabezpeceni rodiny min.Babise ( Capi hnizdo ocividne nestacilo ) Pro neznale pripominam, ze softwarovou podporu bude zajistovat firma bratra pana ministra, Alexandra Babise, kde ma majetkovou ucast syn a matka deti pana Andreje.

4 1
možnosti
Foto

Vidíte to jsem nevěděl, ale správně tušil:-) je mi skoro líto, že mé dítě bude muset žít v tomto zatroleném státě. Musím s tím pro ni něco udělat:-)

1 0
možnosti
Foto

EET není nic jiného než snaha zlikvidovat malé živnostníky a umožnit velkým koncernům zvyšování cen. Dosud museli ti velcí snižovat ceny, aby jejich nekvalitní zboží vůbec někdo koupil, protože jim to narušovali ti malí. Ty pomocí EET zlikvidujeme a velcí si budou diktovat podmínky bez omezení. Smutné je, že většině podporovatelů nedochází, že na to doplatí jen oni. Že na ně bude mít dopad zvyšování cen a zhoršování či nižší dostupnost služeb nebo kvality výrobků. Místo zjednodušení daňového systému, zrušení nevýdělečných daní, nastupuje utahování šroubů v opačném směru, které většinu uvrhne do ještě větší bídy a ani reklama, co všechno bude možné pořídit, na skutečnosti nic nezmění. Vrcholem té absurdity je loterie účtenek. ;-(

8 0
možnosti
Foto

POZOR to není hlavní úkol.... hlavní úkol jsou ty peníze předem určeným, to mi věřtě.... prospěch celku jen jen zástěrka nebó si snad myslíte, že tvůrci OPENCARD jezdí tramvají ? :-)

1 0
možnosti

Největší zloděj je státní správa! Ale proč neobrátit pozornost jinam? Však oni exkomunisti moc dobře ví, jak se vytváří obraz třídního nepřítele, kterého je třeba zkasírovat! A ještě z toho kápne nějaká ta kačka pro jejich poradenské a servisní agentury...

Když to lid chce....;-(

5 0
možnosti

Stejně jako policie nemůže automaticky vyjmout z měření rychlosti na dálnici haťapkáře, protože je u nich překročení 140 km/h nepravděpodobné, nemůže stát vyjmout z eet prodejce kol. :-) Proto ta argumentace, že zrovna po vás lidé doklady chtějí moc smysl nemá. ;-)

1 2
možnosti
Foto

to ani není záměrem aby byl selektivně někdo vyjmut.... záměrem je aby lidé podobní tvůrci myšlenky EET byli vyjmuti nejen z politického, ale zejména z ekonomického života :-)

0 0
možnosti

Už jsem o tom napsal i několik blogů, takže se nebudu zabývat otázkou přínosů, či ztrát. Ale EET bude jednoznačné fiasko a doufám, že si tím Babiš podepsal politický ortel smrti. On si jej již podepsal protiústavním jednáním ve Sněmovně, ale to mu odpůrci již zapomněli. Nejenže mnohým z nás zmizí letní hospůdky s dobrou kuchyní, které vlastní lidé zaměstnaní i jinde, jelikož jim ta buzerace nebude stát za to, ale i Babišovi podporovatelé spláčou nad výdělkem a s nimi my všichni. Mám dosti velkou představivost, ale nedovedu si představit, že něco, co organizuje stát a má to přesah větší jedné budovy, bude fungovat. Vzpomeňme registr vozidel a to je proti EET jako mraveneček proti brontosaurovi. Prostě to fungovat nebude, lidé budou stát dlouhé fronty u pokladen a čekat až přijde pro jejich nákup kontrolní kód, který jim umožní zaplatit. Všichni budou nasraní, obchody se zastaví, ale ekonomika "poroste". Ta reklama na EET, kterou jsem nedávno viděl v televizi je jako vystřižená ze 70. let. Nechtěl bych být v kůži toho, který dal ve volbách hlas Babišovi. Musil bych se studem propadnout.

9 1
možnosti

EET je vydírání státem - nepořídíš-li si kasu za 16-24 tis bez dph a nebudešli platit 500 měsíčně za pronájem programu a 300 za připojení k síti - nebudeš moci dál vykonávat svoji práci.

11 0
možnosti

Ale hlavně,

tento systém je založen na kolektivní vině. Tedy na tom, co je v jiných oblastech odmítáno.

4 0
možnosti

P85a63v75e68l 47F10o97r97t

25. 8. 2016 18:59

Davam R^

Mate tam chybu, do ROH se platila 1 koruna ze stovky :-)

1 0
možnosti
Foto

Díky já tam byl jen asi dva roky než to tady padlo:-)

0 0
možnosti

D21a30v17i16d 63V44l26k

25. 8. 2016 16:27

Problém je, že dlouhodobě to nikde na světě žádné zvýšené výběry pojistného nepřineslo! jak chcete kontrolovat evidenci vydaného daňového dokladu,když ho vůbec nevydáte. Hospodští prostě známým a štamgastům(v malém sídle 90% lidí co chodí do hospody) žádné doklady nevydají a kšeft proběhne mimo účto a hotovo.

Babiš mluví o tom ,že z toho u OSVČ vyrazí 11 miliard, přitom jen úniky na DPH a spotřebních daních ve velkém jsou 80 miliard ročně. Jde s kanónem na trpaslíky a obří gauneři budou krást dál.

16 0
možnosti
Foto

O14t76o 52K85a11d75ě80r61k58a

25. 8. 2016 19:05

Dik uz zapomínám😄

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,13
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik