Diskuse

Drahoš není kandidátem mým ale svým....ale je to spíše sen

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Drahoš neví, kam patří. Jenom aby nikoho nepobudil.

0 0
možnosti
JR

J74a13n 28R90i57c71h82t53e93r

30. 3. 2017 12:35

Tady se pořád debatuje o skrytém a zjevném obsahu panem Drahošem podepsané výzvy, tož si taky přihodím. A použiji na to, s dovolením, kousek příspěvku pana Burdy:

""Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Ti skutečně potřební musí být přijímáni a integrováni na základě individuálního a spravedlivého výběrového procesu, aniž by je předem diskvalifikovala jejich etnická či náboženská identita." A s tímto - s prominutím - nesouhlasí jen pitomec."

Podle pana Burdy jsem tedy evidentně pitomec. Neboť co je myšleno slovem "útočiště"? Vzhledem k tomu, že 90% imigrantů nepřichází ze zemí, v nichž probíhá válečný konflikt, měli by podle této výzvy být posláni zpět?

Protože pokud ne, pak by to znamenalo, že tato skupina lidí přijala naprosto zcestný názor různých Merkelových a podobných "vítačů" (baví mě to slovo:-)) a vymyslela další do skupiny lidských práv, a sice "právo mít se dobře". Jenže v Listině lidských práv nic takového není. A ani být nemůže, tím bychom se totiž brzy dostali ke společnosti, v níž budou mít všichni stejné platy, kopáč i lékař, mají na to přece právo.

.

S druhou větou citátu samozřejmě souhlasit lze, nic proti tomu.

1 0
možnosti
PT

Jestliže někdo řekne "Jsme znepokojeni prudkým nárůstem xenofobních nálad ve společnosti nemusí to znamenat, že vítá apriori muslimské imigranty", ale že je jen "znepokojen prudkým nárůstem xenofobních nálad ve společnosti." A přiznám se, že já jsem z toho taky smutný. Podívejte se na jakoukoli diskuzi o čemkoli a uvidíte, jak lidi na sítích do sebe šijou hlava nehlava. Źádné argumenty atd. A to všechno hezky zpovzdálí přiživují sputniky, aeronety a další. Protože čím budeme rozhádanější, tím snadněji nás slupnou. A pro ně je Miloš Zeman darem z nebes. A zkuste si sám sebe představit, že jste se nenarodil jako vyvolený bílý občan v ČR, ale jako nějaký Nigerijec. Zůstal byste se tam plahočit, bez budoucnosti, nebo byste šel do svého ráje? To že mi je neumíme vyfiltrovat, je naše chyba (a věřte mi, že by si nikdo nelajz střílet po člunech. To by totiž hodně odporovalo historickému námořnímu právu. A opět, to že neumíme vrátit podvodníky s druhou až čtrnáctou identitou, zase není jejich chyba. Já osobně bych byl pro rozsáhlé detenční "koncentrační" tábory, někde uprostřed nehostinného španělska, či za polárním kruhem a tam bych azylová řízení vyřizoval.

4 1
možnosti
MS

"Uprostřed nehostinného Španělska?!" 8-o :-)

Jinak souhlas.

0 0
možnosti
VK

Tak nám tu kluci Kulhavý, Beneš a další zarytí a samozřejmě slušnost podporující diskutéři předvedli, jak číst mezi řádky a co tím podpisem Drahoš pravděpodobně myslel. Tímto děkuji našim pravidelným vykladačům činů a myšlenek jiných, protože my hlupáci, bychom to sami nedali. Prostě a krátce, bez inteligence pana Beneše bychom byli nahraní, o Kulhavém nemluvě. I autor musí být rád, že pomohli vyložit i myšlenky jeho blogu.;-D

2 1
možnosti
JN

Zajímavá úvaha, možná jedna z těch, o kterých je možné uvažovat, jako o zásadní. děkuji. Mimochodem, reakce toho obrýleného hradního šaška byla naprosto předvídatelná.

1 1
možnosti
FS

Proboha, můžete mně někdo citovat větu z nějaké té výzvy, kde je napsáno, že máme přijímat muslimské imigranty???? No pokud jde o běžné imigranty, tak ty přijímáme již asi 25 let....

11 4
možnosti
MK

Ne, ne; otázka zní obráceně, protože když někdo mluví o migrantech obecně, je pravděpodobné, že myslí i ty muslimské. A k těm je nutno se přímo vyjádřit, což pseudohumanisté nedělají v domnění, že jim to našinec spolkne.

4 3
možnosti
MK

Pane Kaděro, ale i další - Matuška, Burda, Prokop a posléze i diskutovaný pan Drahoš, žádné řečičky ani ryba ani rak nestačí; je nutno se vyjádřit jasně: jste pro vzít do ČR, byť jen omezený počet muslimských migrantů??? Odpověď je zásadní pro odhalení kdo je kdo.

Zvláště pro pana Drahoše to bude úskalí; když to připustí, bude ho volit jen pražská kavárna, tedy stávající soukmenovci a knížecí volební pohrobci a tím si řekne o výsledek minulé volby. Nevím, zda bude schopen zapřít sám sebe a také to vysvětlit akademikům.

11 5
možnosti

Ale no tak, děláte z těch imigrantů hlavní téma voleb. A to rozhodně nebude, stačí se podívat na momentální volební preference.

0 1
možnosti
RS

Autor ma pravdu. Zeman a Babis hraji znamou hru ja na brachu, bracha na me. Zeman s Babisem nejsou pribuzni, ale jsou jako spojene nadoby.

0 0
možnosti
JJ

Kaděrko,až to Drahoš vyhraje,tak mu můžeš dělat mluvčího.Nazdar.[>-]

0 0
možnosti
Foto

dnes jste nějak výřečná, obvykle tam bývá pouze jeden smajlík

2 3
možnosti