Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J89a60n 57H49a80r79v26a35n

20. 9. 2019 8:09

Co já znám pár živnostníků - OSVČ, tak otevřeně říkají, že platí jen to minimum a na důchod si šetří bokem. Jsou spokojení, daří se jim dobře, mají drahá auta.

Ale k takové fňukárně by si jistě přisadili, nic to nestojí a vypadá to dobře

1 1
možnosti
Foto

Zjevně jste nepochopil podstatu celého problému. přečtěte si níže reakci pana Bučka, třeba vám to pomůže vstřebat alespoň část toho co jsem popsal. Možná , ze kdyby jste se s pár živnostníky neznal, ale sám se jím stal a zaměstnal jste někoho tak by jste i zjistil, ze drahota není známkou hodnoty.

2 0
možnosti

Důchod není Sociální dávka ! Ve své pilnosti jsem bádal o počtech a druzích dávek - Nedá se v tom vůbec vyznat. Tvrdím, že běžný - konající člověk v tom přehled nemá, (proč taky, že). Důchod tedy je cosi - Jako kdysi Prémiové spoření mladých. Co bylo vloženo - Je vypláceno. Chápu, že ten, kdo vložil více - Je solidárně okořistněn - ve prospěch těch zbylých. Zajímavé, ti poškození mlčí - Naopak, se ozývá strana těch, kteří vložili méně. Do toho přichází Maláčová - Okamura , s vizí, že přece jenom bude lepší - Pokud důchod bude brán jako další = Sociální dávka ! Nazývá se to ctnostně - Reforma ! Postě bude Nárok. Sen levicových Praotců se naplňuje - Peníze jsou zbytečné = Nepracuj - nevkládej - nárokuj ... :-)

4 1
možnosti
Foto

Diky za reakci 

1 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,13
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik