Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J77a31n 10Š54i38k

30. 5. 2023 7:12

Podobné nápady svědčí o jediném. Situace není vážná, ale zoufalá a jen to potvrzuje nedávnou analýzu čísel: kolik bude aktivně pracujících lidí po odchodu husákových dětí do důchodu. Když už dnes při obráceném poměru aktivně pracující - důchodce jsme v deficitu, stát čeká katastrofa a to i pokud zastaví veškeré investice, sníží razantně platy a propustí třetinu zaměstnanců. Nebude to stačit a tohle už nikdo nezvrátí. Jestli si někdo myslí, že to zase nějak hezky po česku očuráme, tak neočuráme. Čísla hovoří jasně. Hezký den

7 11
možnosti
Foto

Omlouvam se souhlasim;-) jak je to na telefonu male,tak jsem se minul;-)Prima den a dekuji

2 1
možnosti
Foto

Dobře napsáno. Škoda, že bude číst jen málo občanů. Stále čekáme na opravdovou osobnost, která pojmenuje věci pravdivě, navrhne řešení a půjde příkladem.

10 2
možnosti
MB

Z pohledu historie? Děje až neuvěřitelný paradox. Lidé si zřídili stát, aby se jim žilo lépe. Nelze mít vlastní školy, cesty, policii. Všichni slibovali to lépe! Zhruba 1950, vymýcením posledního živnostníka. Propadnutím celoživotního pojištění. 1953, pro jistotu oloupit všechny, měnovou reformou. Po 1989 v podstatě dalším propadem měny - Zhruba 1:10 ...

V současnosti? V podstatě opět totéž. Úspory poctivců rozhlodány inflací. Přesto, žít se dá, reálně nesrovnatelněji lépe- Pravda dluhy státu třeba brzdit. Jsem mezi OSVČ, včera tady zazněl dobrý bonmot - "Zlatí komunisti! Kéž by nás opět znárodnili. To by ubylo starostí" ... !

11 4
možnosti
ZZ

Pokud stát bude dál kupovat zbraně, tak jako teď, které k ničemu nepotřebuje, nikdy se z toho maléru, kam nás uvrhla tato vláda, nevyhrabeme.

14 15
možnosti
JD

Souhlasím. Karma!

Jedno je jisté, očekávaná změna se nekoná.

Jdeme z krize do krize. Jednou je to ekonomická krize, podruhé Covid, potřetí válka.

Do toho všeho politici lžou.

17 6
možnosti
Foto

Problem je neumetelstvi, nevzdelanost ve spravovanych oborech ministry a z toho plynouci hledani "tretich cest"

13 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik